Vozač gradskog minibusa - City Minibus Driver

Igrano 214 puta.

100% (1/1)
Opis:
Igra City Minibus Driver vas poziva da budete vozač u prepunom gradu. U režimu karijere putnike morate odvesti do autobusnih stanica na rutama, na vrijeme. Zaradit ćete novac nakon svake uspješne misije. Također je moguće zaraditi na turniru u utrkama minibusa. S novcem koji zaradite možete kupiti brže i luksuznije minibuse iz garaže. Dok minibus vozi, kotač može eksplodirati i nestati goriva. Ili se putnicima minibusa minibus možda neće svidjeti jer je previše prljav. Morat ćete riješiti i sve ovakve probleme. Jer ćeš biti dobar vozač!

Instrukcije:
IGRAČ 1 Pokret: "W,A,S,D" ili (tipke sa strelicama, ako igrate pojedinačno) Osvrnite se: "B" Popravite položaj autobusa: "R" Ručna kočnica: "SPACE" Sirena: "1,2,3" kamera : "C" IGRAČ 2 Pomak: "TIPKE SA STRELICAMA" Pogled unatrag: "B" Popravi položaj autobusa: "O" Ručna kočnica: "DESNO-SHIFT"


Kategorije:

Trke automobilima i motorima Multiplayer igre za više igrača

logo igree za decu

Igrajte besplatne arkadne igre online upravo ovde, upravo sada! Naša zbirka klasičnih igara za preglednik znači da preuzimanja nisu potrebna - sve što trebate učiniti je kliknuti dugme play i zabava počinje. Ideja našeg sajta je da na svim uredjajima možete da igrate igrice a da pritom ne morate da ih skidate na uredjaj.

×

Report Game