Uslovi korišćenja

Mi, u IgreeZaDecu.com, predani smo zaštiti privatnosti naših online posjetitelja i korisnika. Usvojili smo Politiku privatnosti na mreži kako bismo vam pokazali kako prikupljamo, pohranjujemo i koristimo sve osobne podatke koje smo prikupili na našoj stranici.

Koje podatke prikupljamo?
Možemo prikupljati sljedeće podatke:

Informacije o vašem računalu i o vašem posjetu web stranici uključujući IP, broj posjeta itd.
Sve informacije koje date za korištenje putem pretplate, registracije i sve druge informacije koje nam odlučite poslati.
Ne prikupljamo nikakve osobne podatke gostiju osim zapisnika web poslužitelja i analitike u statističke svrhe.
Tko prikuplja vaše osobne podatke?
Sve informacije koje otkrijete tijekom posjeta našoj web stranici prikupljat će IgreeZaDecu.com i koristit će se na način naveden u nastavku. Neke igre također mogu prikupljati informacije u igri koje se mogu poslati programerima dotične igre. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu praksu privatnosti s njihove strane.

Osobne informacije
Svi osobni podaci koje date na našu web stranicu neće biti otkriveni web-stranicama trećih strana bez vašeg pristanka, osim ako to ne zahtijeva zakon. Svi osobni podaci koristit će se u svrhu navedenu u politici privatnosti ili na relevantan način. Informacije možemo koristiti za:

Administrirajte web stranicu
Poboljšajte iskustvo pregledavanja korisnika
Omogućite usluge koje pruža naša web stranica
Komunicirajte s korisnikom putem newslettera itd.
Pošaljite sve kupljene proizvode ili usluge (ako ih ima)
Šaljite obavijesti e-poštom
Dajte trećim stranama statističke podatke – ali ne i same podatke
Baviti se upitima i pritužbama
Kolačići
Web poslužitelji mogu slati informacije vašem web pregledniku putem kolačića. Kolačić će biti spremljen na vaš lokalni disk i često ga web-poslužitelj traži natrag kako bi omogućio tom poslužitelju da identificira i prati web-preglednik. Kao takvi, možemo koristiti i kolačiće "sesije" i "trajne" kolačiće na našoj web stranici. Naši davatelji/oglašivači također mogu slati kolačiće.
Možete odbiti korištenje kolačića, ali to može uzrokovati prestanak rada nekih igara ili funkcija stranice.
Vanjske poveznice
Ova stranica sadrži poveznice koje će vas odvesti na druge web stranice. Većina igara često ima veze koje vode do njihovih vlastitih web stranica za igre ili razvojnih programera. Nismo odgovorni za vašu praksu privatnosti ili sadržaj ovih web stranica. Budite oprezni i pročitajte i njihovu politiku privatnosti.

Korištenje IgreeZaDecu.coma
Korištenjem ove stranice potvrđujete da ste pročitali i prihvatili Pravila privatnosti IgreeZaDecu.coma. Ako se ne slažete s bilo kojom politikom, nemojte koristiti ovu stranicu. Zadržavamo pravo izmjene ove Politike privatnosti. Potičemo sve da redovito provjeravaju ažuriranja i izmjene pravila.

Nastavak korištenja stranice znači da prihvaćate bilo koju promjenu u politici.
logo igree za decu

Igrajte besplatne arkadne igre online upravo ovde, upravo sada! Naša zbirka klasičnih igara za preglednik znači da preuzimanja nisu potrebna - sve što trebate učiniti je kliknuti dugme play i zabava počinje. Ideja našeg sajta je da na svim uredjajima možete da igrate igrice a da pritom ne morate da ih skidate na uredjaj.